Picture of Skrevet af:

Skrevet af:

Hvidebæk Pølser

Sådan bliver en Hvidebæk Pølse til

Hvidebæk Pølsefabrik blev grundlagt i 2004 og er i dag den tredjestørste pølsefabrik i Danmark, med en årlig produktion på over 20 millioner pølser – svarende til fire pølser pr. dansker. Det unikke ved Hvidebæk er deres integrerede tilgang: de fleste af grisene slagtet på deres eget slagteri, hvilket sikrer fuld kontrol over kvaliteten fra start til slut.

Alle pølser er lavet af 100% dansk kød, uden tilsætning af tørret svineprotein, og er altid glutenfri. Desuden ryges pølserne over bøgeflis og stoppes i naturtarm, hvilket giver en autentisk smag og tekstur.

For at give et indblik i den omhyggelige proces bag pølseproduktionen har Hvidebæk Pølsefabrik produceret en video, hvor kvalitetschef Henrik Mortensen guider jer gennem fabrikken. Her får man et nærmere kig på, hvordan en ægte Hvidebæk-pølse bliver til – fra udvælgelsen af kød til den færdige pølse i kender fra supermarkedet.