Historien om Hvidebæk Pølsefabrik
Hvidebæk Pølsefabrik blev grundlagt i 2004. I dag er fabrikken den tredjestørste pølsefabrik i Danmark og producerer over 20 millioner pølser om året, hvilket svarer til 4 pølser pr. dansker.
”Jeg serverer kun pølser fra Hvidebæk, som er fremstillet af 100% dansk kød, fordi kvaliteten og smagen er fantastisk”
– Pølsemanden Mogens Lassen, Frederikshavn
![](https://www.hvidebaekpoelser.dk/wp-content/uploads/2022/01/cropped-redigeret-koedhakker-1.jpeg)
100% DANSK KØD
Kødet i pølser fra Hvidebæk pølser er udelukkende dansk kød fra danske grise. Hovedparten af grisene bliver slagtet på Hvidebæk Slagteri.
![](https://www.hvidebaekpoelser.dk/wp-content/uploads/2022/01/cropped-Hvidebaek_poelser_33-scaled-1.jpg)
RØGET OVER BØGEFLIS
Alle pølser ryges over bøgeflis på vores egen pølsefabrik. Det er den mest naturlige måde at ryge pølserne på uden tilsætning af kunstig røgsmag.
![](https://www.hvidebaekpoelser.dk/wp-content/uploads/2022/01/cropped-25-scaled-1.jpg)
KORREKT KØDINDHOLD
Vi bruger kun hakninger af kød/spæk – ikke tørret svineprotein. Det er en teknisk måde at hæve den teoretiske kødprocent – og det vil vi ikke være med til.