Pølser til de største detailkæder

I dag producerer vi alle Rema 100’s Frilandspølser og deres ØKO-grillpølse.

Se efter nummeret
“DK 887 EF”

Er du i tvivl om, hvor en private label pølse kommer fra, kan du altid se bag på pakken. Alle pølsefabrikker i EU har deres eget ”personnummer”. Vores er “DK 887 EF”.

Er pølserne fra Polen starter nummeret med PL og fra Tyskland med DE osv.

Hvidebæk Pølsers velkendte kvalitet gælder også private label produkter.

100% DANSK KØD

Kødet i pølser fra Hvidebæk pølser er udelukkende dansk kød fra danske grise. Hovedparten af grisene bliver slagtet på Hvidebæk Slagteri.

RØGET OVER BØGEFLIS

Alle pølser ryges over bøgeflis på vores egen pølsefabrik. Det er den mest naturlige måde at ryge pølserne på uden tilsætning af kunstig røgsmag.

KORREKT KØDINDHOLD

Vi bruger kun hakninger af kød/spæk – ikke tørret svineprotein. Det er en teknisk måde at hæve den teoretiske kødprocent – og det vil vi ikke være med til.