Fast sortiment

Hvidebæks pølser er produceret af rigtigt kød med god fiberstruktur for at få et godt bid og en god spiseoplevelse. Derfor bruger vi megen grisebov.

De mest solgte Hvidebæk varianter producerer vi på køl hele året.

Alle vore pølser er glutenfri og uden spor af gluten

Husk: Alle Hvidebæks pølsefabriks produkter, er af gammeldags pølsevognskvalitet.

Store hot-dog

Vi laver vore hot-dogs 80 gram og ikke som mange andre 62,5 gram.

Vi synes det giver en bedre spiseoplevelse, at de er længere og lidt tykkere end de fleste hot-dogs.

STORE grillpølser

En lækker 80 grams grillpølse i lammetarm.

Vi bruger frankfurterkrydderi, fordi en grillpølse skal have mere power end en ”kogepølse”

Frankfurter

En klassisk frankfurter i 125 gram – af høj kvalitet.

Der er ikke så meget mere at sige. Et must på grillen.

big hot-dog

En Big-Hot-dog kaldes også i mange pølsevogne en ”knækpølse”.

Den tilberedes i varmt vand, som en almindelig hot-dog. Men skal have lidt længere tid, da den er meget tykkere.

Gennemgang af Hvidebæks grillpølser

Hos Hvidebæk laver vi ALLE klassikerne – i super god kvalitet. Grillpølser, store hot-dogs, frankfurtere, forskellige varianter af ostepølser, hvidløg, og de stærke chilier.

Vi er endnu ikke rigtigt til fancy pølser med kantareller, enebær eller dild. Vi har prøvet at lave dem. Men det er ikke det, kunderne vil have. Pølsekunder er kvalitetsbevidste og kender deres klassikere. Sådan er det.

100% DANSK KØD

Kødet i pølser fra Hvidebæk pølser er udelukkende dansk kød fra danske grise. Hovedparten af grisene bliver slagtet på Hvidebæk Slagteri.

RØGET OVER BØGEFLIS

Alle pølser ryges over bøgeflis på vores egen pølsefabrik. Det er den mest naturlige måde at ryge pølserne på uden tilsætning af kunstig røg smag.

KORREKT KØDINDHOLD

Vi bruger kun hakninger af kød/spæk – ikke tørret svineprotein. Det er en teknisk måde at hæve den teoretiske kødprocent – og det vil vi ikke være med til.

Rigtige ingredienser

Hos Hvidebæk Pølsefabrik gør vi meget ud af, kun at tilsætte kvalitetsråvarer.

Vi salter og ryger selv vort bacon. Og vi bruger rigtig goudaost til vore ostepølser.

Almindelig Gouda til Hvidebæk pølser, og økologisk Gouda til Frilandsgris-pølser.

Sommersortiment

Hele vinteren spørger kunder til vores sæsonostegriller, men så har de noget at glæde sig til.

I vore pølser med ost, bacon og chili bruger vi KUN topkvalitet. Det gælder alle 3 ingredienser.

Baconen salter og ryger vi selv. Der bruges KUN kogesalt til saltningen og baconen ryges over bøgeflis.

Osten er rigtig goudaost, som vi får leveret i store blokke og hakker i tern. Vi kan godt lide store tykke tern, så man både kan SE og SMAGE osten bedst muligt.

Vi bruger en god, mellemstærk chili fra vores faste krydderileverandør.

Alle vore pølser er glutenfri og uden spor af gluten

Ostegriller

Ostegrilleren er lavet med en blød goudaost. Vi bruger goudaost, fordi den ikke bliver så brændende varm som andre ostetyper – oplever vi.

Vi hakker osten i store tern, da vi synes, at osten både skal kunne smages og ses tydeligt i en ostepølse.

Baconostegriller

Vores ostegriller med goudaost lavet med hjemmesaltet og hjemmerøget bacon.

Kun kvalitetsingredienser, som vi også ville spise ”rent”.

kæmpegriller

Kan du ikke nøjes med vores Frankfurter på 125 gram, skal du da prøver den 200 grams Kæmpegriller.

Det er samme fars – bare en længere pølse. Man må nok ikke sige det, i disse ”woke-tider”, men det er en rigtig ”mandefrankfurter”.

CHiligriller

Hvidebæks chilifrankfurter en stærk, men ikke så den brænder.

Kan du godt lide lidt smagsmæssig ”Goddaw” skal du prøve den.

chiliostegriller

Vores chiligriller laves med blød goudaost. Goudaostens sødme toner chilien lidt ned.

Du ved, brænder chili dig, skal du drikke mælk og ikke vand. Osten virker på sammen måde i pølsen.

Hvidløgsgriller

Hvidløgspølse produceret af svinekød med en dejlig stærk eftersmag af hvidløg.