100% dansk kød

Kødet i pølser fra Hvidebæk pølser er udelukkende dansk kød fra danske grise. Grisene bliver slagtet på Hvidebæk Slagteri som deler matrikel med pølsefabrikken.

Røget over bøgeflis

Alle pølser ryges over bøgeflis på vores egen pølsefabrik. Det er den mest naturlige måde at ryge pølserne på uden tilsætning af kunstig røg smag.

Ingen tørret svineprotein

Vi bruger kun hakninger af kød/spæk – ikke tørret svineprotein. Det er en teknisk måde at hæve den teoretiske kødprocent – og det vil vi ikke være med til. Det er i vores øjne at snyde forbrugeren.

our story

At vel essent viderer disputationi, impetus habemus.

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Forbrugerinformation

Augue oportere ex duo, sea ei error omnesque percipitur

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam